Redovisning

Det är viktigt att ditt företag har en väl fungerande bokföring och redovisning som ger dig information och beslutsunderlag för att du ska kunna fatta välgrundade beslut.

Vi vet att det är mycket att tänka på när man driver ett företag. Därför erbjuder vi trygga och flexibla tjänster inom ekonomi och företagande speciellt anpassade för små och medelstora företag samt start-ups. Allt för att ni ska kunna fokusera på kärnverksamheten.

Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av ekonomiprocessen där utformningen styrs av ditt företags specifika behov och önskemål. Exempel på tjänster är löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, verksamhetskonsultation, affärsutveckling, outsourcing, utredningar och upprättande av företagsdokumentation.

Hos oss är du som ägare är lika viktig för oss som ditt bolag.

Börja här! >>



Leverantörsfakturor

Vill du slippa hanteringen av pappersfakturor helt? Vi har ett smidigt upplägg med elektronisk hantering. Du eller någon av dina anställda godkänner på webben och sedan behöver du inte tänka mer på den saken. Eller föredrar du att hålla fakturan i handen? Vi anpassar flödena efter dina önskemål och behov.


Kvitton

Kvittohögar är en annan sådan sak som kan leda till irritation. Låt det gå enkelt!

Fota – arkivera – klart!


Kundfakturor

Enkelt att skapa fakturor till kund. Snabb kreditkoll på kunden? Stenkoll på inbetalningar och automatiska påminnelser till kund. Låter det skönt? Du skriver fakturan och lämnar resten till oss.

Jag vill tjäna pengar, inte sortera papper. Hjälp mig!


Årsavslut

Bokslut, årsredovisning och deklaration. Vi sköter gärna allt detta åt dig.