Bli kund

Vi arbetar hårt för att hjälpa företagare att lyckas. Låt oss se vad vi kan göra för just dig!

BoC är inte en vanlig redovisningsbyrå. Vi är så mycket mer. Vårt mål är inte att registrera dina fakturor så snabbt som möjligt, utan vårt mål är att du ska lyckas med dina mål som företagare. Redovisningen är bara basen i vårt arbete. Här lär vi känna dig och ditt företag. Utöver detta arbetar vi tillsammans med dig och ett nätverk av specialister på olika områden för att utveckla ditt företag – i den riktning du önskar.

Du kanske är i tankarna att starta något? Hör av dig så kan vi tillsammans gå igenom din idé för att se vilka förutsättningar som finns, om den kan bära ekonomiskt, vilka områden som bör kompletteras mm. Vi hjälper dig sedan med allt det praktiska vid starten.

Vi fungerar sedan som din ekonomipartner med målet att se dig lyckas! Du får tid att fokusera på det du kan bäst samtidigt som vi utför tjänster åt dig som vi har stor erfarenhet av. På så vis kan du lägga din tid på det du ska och se till att inkomsterna rullar in. Samtidigt behöver du inte oroa dig för alla de många andra bitar som en företagare bör hålla koll på.

Är du kanske redan företagare och letar efter någon som kan effektivisera din administration så att du får tid till annat? BoC använder moderna verktyg och metoder som går att anpassa för att passa de flesta. Allt för att vara smidigt, kostnadseffektivt och tryggt.

Oavsett vad ditt behov är, fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

 

När du trycker på Skicka godkänner du samtidigt vår behandling av dina uppgifter.

*Tänk på att inte lämna känsliga uppgifter i formuläret.